Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRETUMBACIJE

Robbie Williams poremetio raspored Dinama i Hajduka

Split Hajduk (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
Autori: mp/VLM, Prva HNL
12.08.2013.
u 21:11

Hajduk i Slaven Belupo prebačeni su sa subote na nedjelju. Susret će se igrati na Poljudu u 19 sati.

Koncert Robbieja Williamsa, nastupi igrača u reprezentacijama i kvalifikacijska utakmica za Ligu prvaka donijeli su pretumbacije u rasporedu 6. i 7. kola MAXtv Prve lige.

Derbi kola između Dinama i Lokomotive tako će se umjesto u petak igrati u subotu 19. kolovoza u 19 sati. Susret će se igrati na stadionu Zagreba u Kranjčevićevoj zbog sanacije travnjaka u Maksimiru nakon koncerta Robbieja Williamsa. Drugi televizijski termin u subotu u 21 sat će ispuniti Rijeka i Split.

Hajduk i Slaven Belupo tako su prebačeni sa subote na nedjelju. Susret će se igrati na Poljudu u 19 sati.

Odigravanje utakmica 7. kola započet će susretom Lokomotiva-Zadar u petak 23. kolovoza u 20.15, u subotu od 19 igrat će Slaven Belupo i Dinamo, a od 21 sat Istra 1961-Hajduk. Nedjeljni termin od 19 sati rezerviran je za ogled Hrvatskog dragovoljca i Rijeke (igra se na stadionu NK Zagreb), a kolo će zatvoriti Split i Osijek susretom na Parku mladeži u 21 sat.

>> Puca ljubav: Jurčićeva smjena bila bi velika Mamićeva pogreška

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije